• Λάδια μαυρίσματος σε τιμή PROMO ♡ 110ml = 200ml
0
×

Πολιτική Επιστροφών

1. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση χωρίς χρέωση και χωρίς να αναφέρετε καμία αιτία, επιστρέφοντας μας τα προϊόντα με δικά σας έξοδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να αποσταλούν πίσω στην ακόλουθη διεύθυνση: Βουλγαρία, 1407 Σόφια, 53Β Nikola Vaptsarov Blvd. εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησής σας.

Εάν πληροίτε όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις, θα σας επιστρέψουμε πλήρως το ποσό των αποσταλμένων προϊόντων:

1.1 Τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν αποσφραγιστεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία

1.2 Δεν υπάρχουν ίχνη χρήσης, η συσκευασία τους είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς λερώματα, ακριβώς στην κατάσταση που τα παραλάβατε

1.3 Συμπεριλαμβάνετε το αρχικό τιμολόγιο με το οποίο τα παραλάβατε ή τον αριθμό της παραγγελίας σας

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων είναι εις βάρος σάς.

Θα σας ειδοποιήσουμε εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά επειδή δεν πληρούν τους όρους που ορίζονται στα σημεία 1.1, 1.2 και 1.3 της προηγούμενης παραγράφου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να σας ξαναστείλουμε τα προϊόντα με δικά σας έξοδα. Εάν αρνηθείτε την παραπάνω παράδοση, διατηρούμε το δικαίωμα να κρατήσουμε τα προϊόντα και το ποσό πληρωμένο για αυτά.

Λάβετε υπόψη ότι δεν επιστρέφονται όλοι οι δασμοί, φόροι και τέλη που έχετε πληρώσει για την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων (εάν υπάρχουν).

2. Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά

2.1 Για κατεστραμμένες αποστολές χρειάζεται:

  • κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποστολής και παρουσία τον κούριερ, όπως καταγράψετε σε μια σημείωση στο φορτωτικό επί τόπου και μια ολοκληρωμένη δήλωση των ελαττωμάτων σε δύο αντίγραφα, υπογραμμένα από τον παραλήπτη και τον κούριερ.
    ή
  • εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της αποστολής μέσω e-mail στο [email protected], με την υποχρεωτική αναφορά του αριθμού παραγγελίας και φωτογραφίες του προϊόντος / προϊόντων.

2.2 Παρόλο που δίνουμε 100% εγγύηση για τα προϊόντα μας* και ο προσδιορισμός του πραγματικού οφέλους από τη χρήση τους διαφέρει για τον καθένα, υποθέτουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν πελάτες που δεν είναι ικανοποιημένοι με την αποτελεσματικότητά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Εάν υπάρχει λογική αιτία για το παράπονό σας, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Λάβετε υπόψη ότι η υπερευαισθησία ή η αλλεργική αντίδραση στα προϊόντα της αποστολής δεν μπορεί από μόνη της να θεωρηθεί ως ελάττωμα των προϊόντων. Ομοίως, τα ελαττώματα στα δώρα και άλλα δωρεάν αντικείμενα που παρέχουμε εκτός από την παραγγελία σας δεν θεωρούνται ελάττωμα.

Εάν κατά την αγορά του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε, αυτό συνοδεύτηκε από δωρεάν αντικείμενο (α), είναι απαραίτητο να το (α) επιστρέψετε στην κατάλληλη μορφή (πλήρης και αχρησιμοποίητο (α), στην αρχική του (ς) μη αποσφραγισμένη συσκευασία του (ς))

3. Επιστροφές χρημάτων

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων για τα επιστρεφόμενα προϊόντα ξεκινάει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Η περίοδος επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε:

  • Αγορά με αντικαταβολή: όλα τα ποσά που καταβάλλονται κατά την παράδοση ή επί τόπου, επιστρέφουμε μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον προσωπικό σας λογαριασμό
  • Αγορά με πιστωτική / χρεωστική κάρτα: όλα τα ποσά επιστρέφονται στον ίδιο λογαριασμό (κάρτα) από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Ο χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί η επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από την πολιτική της εταιρείας που εξέδωσε την κάρτα.
  • Πληρωμή μέσω PayPal: οι επιστροφές χρημάτων θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας στο PayPal. Η πραγματική επιστροφή του ποσού της πιστωτικής κάρτας που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο PayPal εξαρτάται από την εταιρεία που εξέδωσε την κάρτα.

* Για καλύτερα αποτελέσματα, για κάθε προϊόν πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας www.cocosolis.com/cy/.

Ημερομηνία έκδοσης: 7.07.2020

×
Το προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Καλάθι Ολοκλήρωση Παραγγελίας