ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ

 

Σύμφωνα ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών μπορείτε να επωφεληθείτε από το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα τα οποία έχετε αγοράσει με δικά σου έξοδα. Σημαντικό! Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα έξοδα επιστροφής είναι εις βάρος σας. Πρέπει να ενημερώσετε την COCOSOLIS.COM μέσω τηλεφώνου +30 21 1 234 2692 ή email [email protected] comεντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβής του προϊόντος кαι υποδείξτε τον αριθμό φορτωτικής.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην COCOSOLIS εντός επτά (7) ημέρων από την ημερομηνία κατά την οποία θα έχετε την ενημερώσει για την απόφασή σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στην ακόλουθη διεύθυνση Βουλγαρία, 1407 Sofia, Vaptsarov 53V Blvd.

Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να γίνει αντικατάσταση με άλλο προϊόν.

1. Όροι και προϋποθέσεις για επιστροφή σύμφωνα με τον νομό για προστασία των καταναλωτών

Αν θέλετε να ακυρώσετε την αγορά προϊόντος, σύμφωνα με την πολιτική μας και να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

α. εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, παρακαλούμε να μας ενημερώστε με συστημένη επιστολή ή με e-mail στο [email protected], ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε,
β. βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί,
γ. τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν, ολόκληρα και αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία. Αν θέλετε να επιστρέψετε σετ, πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα συστατικά του.

Αν και εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η COCOSOLIS.COM θα σας επιστρέψει το αντίτιμο των αγορασμένων προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση, θα ειδοποιηθείτε εάν δεν μπορούν να γίνουν δεκτά τα επιστρεφόμενα προϊόντα επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στις παραγράφους β) και γ) της προηγούμενης παραγράφου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε ξάνα τα ίδια προϊόντα με δική σας επιβάρυνση των μεταφορικών. Εάν αρνηθείτε την παραπάνω παράδοση, η COCOSOLIS.COM διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το πληρωμένο ποσό.
Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν ότι όλοι οι δασμοί, φόροι και τέλη, που καταβάλλονται για την παράδοση των αγορασθέντων προϊόντων (εάν υπάρχουν) δεν επιστρέφονται.

2. Επιστροφή χρημάτων και Διαδικασίες

Μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, και η COCOSOLIS βεβαιωθεί ότι έχουν τηρηθεί όλες τις προϋποθέσεις, θα λάβετε ένα e-mail, ότι έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, PayPal, αντικαταβολή), σύμφωνα με τον νόμο. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα ξεκινήσει, όταν έχουμε παραλάβει την επιστρεφόμενα προϊόντα και έχουν τηρηθεί όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ενημέρωση στην COCOSOLIS για την απόφασή σας αν ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή προϊόντων.
Η προθεσμία για την επιστροφή του ποσού που έχετε καταβάλλεται για την αγορά των επιστρεφόμενων προϊόντων εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής την οπία έχετε χρησιμοποιήσει:
– Για αγορές μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας η επιστροφή εξαρτάται από την πολιτική της εταιρείας που έχει εκδώσει την κάρτα,
– Για αγορές μέσω PayPal: το ποσό θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας στο PayPal και θα εξαφανιστεί αμέσως. Η πραγματική επιστροφή του ποσό στην πιστωτική κάρτα που συνδέεται με το λογαριασμό σας στο PayPal εξαρτάται από την εταιρεία που έχει εκδώσει την κάρτα.

Ημερομηνία έκδοσης: 7.07.2020[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Μενού